Lähiliikenteen aikataulut

Lähiliikenteen aikatauluja voit etsiä kätevästi sivujemme lisäksi myös Tampereen seutuliikenteen reittioppaasta. Tutustu palveluun, jonka avulla näet mm. vuorojemme reitit vuorokohtaisesti. Lisäksi voit hakea aikatauluja pysäkkikohtaisesti ja näet linja-autojemme reitit kartalla. Palveluun pääset tästä linkistä:


Tältä sivulta voit etsiä ja tulostaa lähiliikenteen aikatauluja. Tulostettava aikataulu avautuu klikkaamalla kunkin aikataulurivin päässä olevaa kuvaketta. Tulosteet ovat pdf-muodossa ja niiden avaamiseen tarvitaan Acrobat Reader -ohjelma, jonka voi ladata maksutta aikataulujen pääsivulla olevasta linkistä.

Muista aina tarkistaa aikataulusta sen voimassaoloaika sekä lisämerkintöjen selitykset.

TALVIAIKATAULUT (12.8.2013 - 1.6.2014)
Tampere - Kangasala 
   
Tampere - Pirkkala  
Tampere - Pirkkala lentoasema  
Tampere - Nokia   
Tampere - Kylpylähotelli Eden th  
Hervanta - Pirkkala - Nokia  
Tampere - Lempäälä  
Tampere - Höytämö  
Tampere -Vatiala  
Tampere - Ruutana  

Ideapark-yhteydet 
   

Linja 90 Teiskon alue
Tampere - Orivesi - Ruovesi - Virrat - Ähtäri   (aikataulu voimassa 31.12.2013 asti)
Tampere - Kangasala - Ponsa - Orivesi  

Murhasaari - Nokia - Tampere 

Tampereen keskustassa järjestetään aika-ajoin tapahtumia joiden vuoksi keskusta-alue ja etenkin Hämeenkatu ovat suljettuna myös joukkoliikenteeltä. Tällöin lähiliikenteemme siirtyy poikkeusreiteille. Poikkeusliikenteen reitit löydät seuraavasta linkistä:


Alla olevasta linkistä pääsee takaisin aikatauluhakuun. Vaihtoehtoisesti linkeillä pääsee myös vakiovuoro- tai pikavuoroliikenteen tulostettavien aikataulujen sivuille.
Lisätietoja Tampereen kaupungin sisäisestä sekä Tampereen alueen seutulippuliikenteestä löytyy klikkaamalla oheisia linkkikuvakkeita.