SAMALLA LIPULLA ENEMMÄN

Maanantaina 21. toukokuuta Matkahuoltoihin tulee myyntiin uudet liput Tampereen ja Valkeakosken väliseen bussiliikenteeseen. Etelä-Pirkanmaan seutulippu poistuu käytöstä ja sillä voi tehdä matkoja enää juhannukseen asti. KOSKIlippu on tarkoitettu koko matkavälille ja PÄTKÄlippu Lakalaivan ja Valkeakosken väliseen matkustamiseen.

Lähes 40 vuoroa kellon ympäri

Valkeakosken Liikenteen vuorojen  lisäksi uusilla KOSKI- ja PÄTKÄ-lipuilla voi matkustaa myös Väinö Paunu Oy:n pikavuoroissa Valkeakosken ja Tampereen välillä. Paunun pikavuoroissa kortin leimauksen lisäksi peritään yhden euron suuruinen pikalisä. Vuorotarjontaa yhdellä ja samalla lipulla on siis lähes 40 vuoroa käytännössä kellon ympäri. Paunun pikavuorot käyttävät pikavuoropysäkkejä.

- Haluamme tällä yhteistyöllä Paunun kanssa löytää uusia asiakkaita varsinkin työmatkaliikenteeseen, taustoittaa Valkeakosken Liikenteen talouspäällikkö Ville Laurell.

- Yhteensä meillä on vuoroja viikon jokaisena päivänä lähes 40 suuntaansa. Poikkeuksellisiakin työaikoja tekeville bussitarjonnan riittämättömyys ei ole enää syynä olla nousematta nopeiden vuorojemme kyytiin, säestää Väinö Paunu Oy:n varatoimitusjohtaja Jarmo Paunu.

Lippujen hinnat:

Valkeakoski – Tampere:

  • 30 päivän liput:
    •  Koskilippu 175 €, kelpaa koko matkalle Valkeakoski-Tampere.
    • Pätkälippu 155 €, kelpaa Nysse-alueen B/A vyöhykkeiden rajalle/lta saakka, eli Valkeakoski – Lakalaiva välillä

HUOM! 30 päivän lippu on henkilökohtainen.

  • 44-matkaa/90 päivää (eli 44 matkaa, jotka ovat voimassa 90 päivää myyntihetkestä):
    • -Koski44 200 €
    • -Pätkä44 170 €

HUOM! 44/90 liput eivät ole henkilökohtaisia eli sillä voi maksaa myös kaverin matkan.