Matkalipun / Matkapakettilipun ehdot

Väinö Paunu Oy:n verkkokaupassa noudatetaan Suomen lakia sekä tässä esitettyjä Väinö Paunu Oy:n matkalippuun tai matkapakettilippuun liittyviä ehtoja.

Verkkokaupassa esitetyt hinnat ovat voimassa verkkokaupasta ostetuissa lipuissa ja matkapaketeissa. Väinö Paunu Oy:n toimipaikassa ja kuljettajilta ostettaessa lipun hinta voi poiketa verkkokaupassa esitetystä hinnasta.

Matkalippu ja Matkapakettilippu

Matkalippu on Väinö Paunu Oy:n verkkokaupasta ostettava lippu. Matkapakettilippu on Väinö Paunu Oy:n verkkokaupasta ostettava erikoislippu johon sisältyy bussimatkan lisäksi kohdelippu.
Matkalipun tai matkapakettilipun voi ostaa Väinö Paunu Oy:n nettikaupasta vuorosta riippuen aikaisintaan 90 päivää ennen vuoron lähtöä ja viimeistään 2 päivää ennen vuoron lähtöä. Aikaisin ja myöhäisin ostohetki vaihtelevat vuorokohtaisesti ja voivat poiketa tässä esitetyistä enimmäis- ja vähimmäisajasta.

Verkkokaupassa tehty ostos on sitova lipun ostajan maksettua ostoksensa. Matkalippua tai matkapakettilippua ei voi muuttaa, vaihtaa eikä peruuttaa.

Matkustajan tiedot ja tietojen oikeellisuus

Matkalippua ja matkapakettilippua ostettaessa kerätään matkustajan nimitieto. Nimitieto tarvitaan, koska kuljettaja tarkistaa sen perusteella matkustajan matkustusoikeiden autoon noustaessa. Jos samaan matkalippuun tai matkapakettilippuun on merkitty useampi matkustaja, kerätään vähintään yhden matkustajan nimitieto.

Lisäksi oston yhteydessä kerätään lipunostajan sähköpostiosoite, koska matkustustiedot  lähetetään asiakkaan sähköpostiin.

Väinö Paunu Oy voi käyttää keräämiään tietoja sähköisten palvelukanavien (kuten verkko- ja mobiilipalvelut) seuranta- ja tilastointipalvelujen kehittämiseksi, markkinointitarkoituksiin ja asioinnin helpottamiseksi.

Tutustu rekisteriselosteeseen

Ostoja varten annettujen yhteystietojen oikeellisuudesta vastaa lipunostaja. Väinö Paunu Oy ei vastaa virheellisistä tiedoista johtuvista häiriöistä ostokuitin lähettämisessä.

Matkalipun ja matkapakettilipun kelpoisuus ja matkustaminen

Matkalippu ja matkapakettilippu ovat voimassa ainoastaan lippuun merkittynä päivänä ja lippuun merkityssä vuorossa.

Matkustajalla tulee olla mukanaan henkilötodistus: ajokortti, passi tai poliisin myöntämä henkilökortti. Matkalipun ja matkapakettilipun kuittia ei tarvitse tulostaa mukaan.

Kuljettaja tarkistaa matkustusoikeuden nimitiedon perusteella. Matkustusoikeuden tarkistamiseksi matkustajan tulee esittää henkilötodistus: ajokortti, passi tai poliisin myöntämä henkilökortti autoon noustessaan. Jos samaan matkalippuun tai matkapakettilippuun on merkitty useampi matkustaja, tulee vähintään yhden lipussa nimetyn matkustajan esittää henkilötodistus matkustusoikeuden tarkistamiseksi.

Alennusryhmään kuuluva ja alennushintaisella lipulla matkustava vastaa alennusehtojen täyttymisestä. Alennukseen oikeuttava kortti on esitettävä autoon nousun yhteydessä. Mikäli alennuslipun ostaneella matkustajalla ei autoon noustessa ole esittää matkaehtojen mukaista alennuskorttia, on kuljettajalla oikeus periä alennushintaisen lipun ja normaalihintaisen lipun välinen erotus matkustajalta.

Matkalipun ja matkapakettilipun muuttaminen, vaihtaminen ja peruuttaminen

Matkalippua ja matkapakettilippua ei voi muuttaa, vaihtaa eikä peruuttaa.

Poikkeustilanteessa, vuoron peruuntuessa esimerkiksi työtaistelun vuoksi, suoritetaan takaisinmaksu Väinö Paunu Oy:n lipunmyynnissä. Takaisinmaksua tulee hakea 14 päivän kuluessa vuoron lähtöpäivästä. Takaisinmaksu suoritetaan täysimääräisenä eikä palvelumaksua peritä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.